rexi

Design drommar

Kategori: Allmänt

Min syster kommer och halsar pa pa mondag :)! Ska bli sa kul att se henne. Sag henne senast pa Stockholm fashion week da Beckmans hade visning. Hon pluggar design nar 2a aret och ar riktigt duktig! hon har intervjuer har for praktik och jag haller tummarna att hon far det. Eftersom jag har lite design projekt pa gang sa hade det varit jatte bra att ha henne har och jobba med! Har ar lite bilder pa hennes jobb hon gjort.

frizz-free hair!

Kategori: Allmänt

Gjorde en "Keratin straightening treatment" for nan vecka sedan. Alskar den behandlingen eftersom jag har sjalvlockigt har som latt blir frissigt och som kan vara svart att styla. Brukar gora den med nagra manaders mellanrum. Det tar bort all frissighet i haret och gor det tyngre sa det ligger pa plats. Eftersom lockigt har ofta ar porost och torrt sa fyller behandlingen i harstrana vilket haller dem pa plats och ger glans. Detta ar en salongbehandling egentligen men jag har erfarenhet och proffisionella produkter hemma sa jag gor det sjalv med samma resultat jag fatt pa salong. Haret blir jattelatt att styla och det racker med harfon eller lufttorka. plattongen kan man gomma!

New sweaters!

Kategori: Allmänt

Fick hem de har tva trojjorna igar. De ar i ett underbart material for sommaren, en blandning av modal och cashmere och har ett vackert fall. Jag ar en stor sucker for cashmere i ovrigt och om jag far valja ar det det material jag helst bar. Har massa schalar och trojjor och det finns inget battre att ha pa sig pa vintern for att halla varmen. Det ar ocksa perfekt for sommaren for det reglerar temperaturen sa man blir inte for varm nar det ar varmt heller.




Sweaters from Ami Dans La Rue

Light Blue

Kategori: Allmänt

Min svarmor var har forra veckan och halsade pa och hade kopt med sig en parfym till mig! Det tyckte jag var jatte gulligt och behovde en ny vardags parfym! Den har parfymen far mig att tanka pa nag jag var 16-17 och gick i gymnasien. Jag har alltid gillat den har doften, valdigt citrus och frash. Jag tror nog nastan alla har agt den nagon gang. Annars sa gillar jag att leta ratt pa en parfym som inte sa manga har sa man kanner sig unik och inte har trottnat pa. men trots allt ar den har perfekt att slanga pa sig inan man ska ut och gora lite arenden :)


Dolce & Gabbana light blue

Pastell lack!

Kategori: Allmänt

Har kommer en bild pa mitt nya nagel lack. Jattefint ljus turkost med lite parlemo skimmer i. Kommer fran Rococo Nail apparel i fargen T-Cup!

I love bling :)

Kategori: Allmänt

Den har vackra Tanzaniten fick jag av min kille i julklapp. Jag skulle fa valja hur jag ville designa ett smycke med den och har bestamt mig for att gora ett halsband av den. Skickade in detaljerna till juveleraren igar och langtar tills det ar klart! Ska rama in stenen i rose guld tycker det ar sa vackert till lila/rosa stenar :)

new stuff!

Kategori: Allmänt

Ha kommer lite bilder pa mina nya armband och att nagellack jag kopte idag!


Armband: Gorjana, Sashi och Serefina


Armband: Alla fran Sashi


Nagellack: Rococo i T-Cup

luxury lifestyle.

Kategori: Allmänt

Tittade pa "Billion dollar girl" hela morgonen idag. Handlar om Tamara Ecclestone (Dotter till formula1 mogulen Bernie Ecclestone).
Man far folja hennes lyxvardag med Birkins i overflod, lyxresor med privatplan och renoveringen av hennes 500 miljons villa. Hon ar tillsammans med en kille jag kanner ytligt eftersom vi hangde i samma kretsar nar jag var mer av en "partygirl". Sa jag kanner igen alla miljoerna restaurangerna och resemalen i programmet. Den har livsstilen ar inget frammande for mig, jag har varit pa en hel det lyx yachts i mina dar men forsoker nu bli en business woman sa jag kan ha min egna bat och mitt egna plan i framtiden :). Maktiga kvinnor ar nagot jag ser upp till och vill helst ha min egna karriar och mina egna pengar! Jag tvivlar inte det minsta pa att det kommer ga bra for mig men ett steg i taget :)

Beauty of nature

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag pa Starbucks och arbetar. Tycker det ar skont att komma hemifran och kanner att jag kan koncentrera mig battre nar det inte finns sa mycket som distraherar. Gratis internet pa Starbucks oxa :). Fick hem lite mer roligheter pa posten i morse. tva trojjor och ett till armband. ska lagga upp bilder sen pa det plus armbanden fran igar!
Har regnat sa sjukt mycket den senaste tiden! jag vill bara ha sommar och funderar pa att dra till spanien ett tag och halsa pa mina foraldrar. de bor i en liten by dar och man blir sa avstressad att vara dar. vacker natur, gamla manniskor och siesta.


Har ar lite bilder jag tog nar jag var dar forra sommaren. Har brukade jag ga och hika och bada fran klipporna. Sa vackert!




jeans and t-shirt girl

Kategori: Allmänt

Jag ar absolut en Jeans and T-shirt girl! Vet inte om mina "Todays Outfit" ar sa roliga for jag ar inte sa mycket av en trend slav eller sa jatte mycket in to mode. Jag koper det jag tycker ar fint och har massa vackra klanningar i min garderob med trivs bast i jeans och t-shirts! Som Megan fox sa i en intervju jag laste nyligen "I feel sexies in jeans and a t-shirt".
Alskar attt piffa upp det med ett par snygga skor lite smycken och en vaska (har en stor shoe-fetish and handbag-fetish). Fick hem lite nya armband pa posten son jag ska fota och lagga upp senare!

Todays outfit

Kategori: Allmänt



T-shirt: Alexander Wang, Jeans: MET jeasn, skor: Louboutin, armband: Sashi och egen design.

hundtricket!

Kategori: Allmänt

ar ute och gar med conan och ibland kan det va lite jobbigt for han far sa mycket uppmarksamhet. precis borjade en grupp tonars tjejer skrika for han va sa gullig och det vet han om. da ska han borja hoppa runt och dansa och vara valdigt valpig och sot for da blir de annu mer till sig! haha lilla casanova!

big rich bitching

Kategori: Allmänt

borjade morgonen med att kolla ett repris avsnitt av "Big Rich Texas" Haha det ar en reality serie om ett gang kvinnor och deras avkommor som ar medlemmar i en countryclub i TEXAS. Valdigt underhallande nar de haller pa och bitchar! Well ett nytt avsnitt ikvall med :).
Har precis tagit en lang dursh och tvattat haret och haft ansiktsmask sa kanner mig frach och pigg! Ska ut en svang pa marylebone high street med hunden.

slow saturday...

Kategori: Allmänt

Ater vattenmelon till frukost och tittar pa "The maternity ward" dar de forlosr ungar till hoger och vanster. Tankte go ut pa en promenad med hunden for idag e det inte regn for en gangs skull :).
Har pa mig en rodaktig peel-off aniktsmask och funderar om det ar sa har man ser ut efter en riktigt stark kemisk peeling.... hmmm.

Maxidress

Kategori: Allmänt

Alskar Maxidresses och denna ar en favorit. Den faller sa vackert sa aven om den ar valdigt enkel kan man ha den om man vill va uppkladd. Ett par snygga skor, smycken och vaska sa ser du genast uppkladd ut. Annars till flipflopp, sandaler, ballerinas eller boots tillvardags.


Klanning: Kopt i Miami, armband: Sashi, skor:louis Vuitton

Party outfit

Kategori: Allmänt

Alskar min klanning fran ALICE+OLIVIA. Marinblatt siden tyg och valdigt klassisk. Alskar att det ar langa armar, hog urringning och att den ar valdigt kort. Det blir inte for vulgart da och som regel ska man ju antingen visa urringning eller ben, inte bada samtidigt!



klanning: ALICE+OLIVIA, armband: Sashi, skor: Jimmy Choo

Beauty tip!

Kategori: Allmänt

Gillar att blanda i en Illuminator i min BB Cream for en lite glammigare look. Just nu sa anvander jag Armanis Fluid Sheer i Bronze. Annars ar jag ett Big Fan av Nars Illuminator i Copacobana och Laguna! Prova ocksa att blanda i en klick i din Bodylotion och smorj in kroppen! Skitsnyggt pa ben, armar och nyckelben!

mini shopping...

Kategori: Allmänt

Var och handlade lite Organiska nyttigheter i min lokala minimarket. Kunte inte hjalpa att slinka in pa apoteket brevid och kopa lite ansiktsmasker. Dessa fran Montagne Jeunesse finns hos de flesta Pharmacys, Boots och Superdrugs runt i London och kostar bara runt ett pund. Billiga och bra!

flawless skin!

Kategori: Allmänt

Koppte min favorit kram i veckan, Intellishade fran Revision Scincare! Det ar e sa kallad BB cream som har manga egenskaper!
  • Anti-ageing
  • SPF
  • Moisturizer
  • Concealing
  • Mattifying
Jag gillar inte nar man ser for makead ut, utan gillar en naturlig look. Jag har alltid hatat foundation for det ser sa kakigt och kladdigt ut. Den har produkten ar perfekt! Den tacker och gamnar ut hudtonen och ger en matt finish sa man behover inte anvanda puder. samtidigt har den hog solskyddsfaktor, fuktgivande och gor inte huden fet eller tapper till porerna. Perfekt om du ar minimalist och inte vill ha hundra olika produkter hemma!
Jag koper den hos hudterapeuten SK:n pa Harley Street.

bling

Kategori: Allmänt

I want them all!!


organic energy!

Kategori: Allmänt

Det har dricker jag nar jag behover energi! Inga tillsatsamnen, konstgjort koffein eller fargamner. Bara organiska ingredienser och smakar tusen ganger battre an RedBull!


some new and some old

Kategori: Allmänt


Gillar min nya asymmetric Rick Owens top!


Hittade den har i en resvaska med gamla klader! Jattefin i var. Vit top fran H&M

nya skonhets produker!

Kategori: Allmänt

Fick hem lite nya hudvards produkter! Alskar Mario Badescu! Deras "drying lotion" ar cult forklarad och tar bort finnar over natten! Alskar deras healing creme med den gor huden matt och tar bort imperfetioner. Jag fick aven deras toner och face wash pa kopet :)!

Super Juice!

Kategori: Allmänt

Jag borjar alltid min morgon med en halso drink! Den har ser oerhort oapptitlig ut men smakar gott och ar jatte nyttig!
Jag blandar i nagra teskedar organiskt wheatgrass, organiskt fresh carrot juice, organisk farskpressad appelsin juice och nagra teskedar CherryAktive.

wheatgrass innerhaller massvis med minareler, vitaminer, amino-syror och enzymer. Det ar ocksa en av de rikaste kallorna av Chlorophyll. Syreupptagningen i blodet okar sa det ger massvis med energi! Hur mycket halso fordelar som helst i detta!

CherryAktive har ett av de hogsta Antioxidant styrkan pa marknaden!

Drink and enjoy!



naughty!

Kategori: Allmänt

Nagon tycker det ar roligare att forsoka ata kameran an att bli fotad!



Conan Todays Outfit

Kategori: Allmänt

T-shirt from "I Love my dog"

new bracelet

Kategori: Allmänt


Nytt armband i mitten gjort av Goldstone, Basalt och Silver. Goldston ar en sten som glittrar naturligt i ljuset

Todays outfit

Kategori: Allmänt



t-shirt: Alexander Wang, Sweater: Minnie Rose, halsduk: Harrods Cashmere, leggings: David Lerner, boots: Timberland, bag: Louis Vuitton

bed time

Kategori: Allmänt

dags att ga och lagga sig! sitter och tittar pa jersylicious och far huvudvark av allt bitchande... behover min skonhets somn och ska ga upp nagorlunda tidigt imorgon och fa saker gjort! natti natti

a real hero

Kategori: Allmänt

Alskar filmen "Drive" och soundtracket! Valdigt 80's! Lyssnar pa den har laten min nr1 just nu...

Underbara Ryan Gossling spelar huvudrollen

Glam Balm!

Kategori: Allmänt

Rodial har manga underbara produkter! Mina tva favouriter ar GlamBalm och Glamtox peel (5min facial).

Glambalm ar perfect over night treatment! Den liknar Elizabeth Arden * hour cream fast mycket battre! Om du smorjer in ansiktet innan du gar och lagger dig vaknar du upp med silkeslen hy! Den kanns lite kletig nar man applicerar kramen men absorberas upp av huden under natten. Denna produkt ar oxsa ett maste att ha med sig pa flyget! Min hy ar alltid perfekt aven efter en lang flygresa nar jag har med mig Glambalm! Kombinerar denna med Aveves Eau Thermale nar jag reser.





Glamtox peel funkar som en ansiktsmask och peelande skrubb i ett! Detoxar huden och ger fin lyster! Lat verka i 5-10 min sen massera bort det mest med fingrarna och skolj med vatten! En liten tub racker hur lange som helst!

Lugn dag.

Kategori: Allmänt

Idag har jag bara tatt det lugnt. Var ute en promenad och handlade nyttigheter pa Holland & Barett (halso butik) och tog med mig hunden pa en liten tur... Var och tog en tidig middag med en van pa Selfridges och kakade sushi sen har jag bara kollat pa Britains got talent hela kvallen hahaha its hilarious...

Todays Outfit

Kategori: Allmänt


Linne: Alexander Wang, Top: Feel The Piece, Jeans, JBrand, Skor: Gucci

Nytt armband!

Kategori: Allmänt

Nytt armband gjort av facetted Jade och Silver! Jatte snyggt nar man ar brun till sommaren!


Armband: Egen design, sashi samt kopt in Namibia.

Paradise

Kategori: Allmänt

I want to be HERE right now :)

Conan Todays Outfit

Kategori: Allmänt

Conans "Todays outfit" kommer fran Louisdog :)





Beauty Bomb

Kategori: Allmänt

For nagra veckor sedan var jag pa en Beauty/Health fare har i London. Det fanns allt mojligt och jag tyckte det var jatteintressant eftersom jag alskar alla olika "Super Foods", naturliga oljor och organisk mat mm...
Fick iallfall med mig hem lite godbitar fran "Bomb Cosmetics", hemagjord skonhet.
Maste saga att jag blev sald pa deras body scrubs och body butter! Sarskilt deras bodybutter "Coco Beach" Helt nderbar turkos farg fluffig konsistens, glider in i huden som en olja och dofrat UNDERBART! Far mig att tanka pa vita strander och hav :). Fick ocksa ett doftljus pa kopet!



Todays Outfit

Kategori: Allmänt

Todays outfit:


linne: Alexander Wang, T-Shirt: LNA, Kjol: Feel The Piece, Skor: Steve Madden, Armband: Sashi och egen design.

I want....

Kategori: Allmänt

I want... Har alskat det har armbander i manga ar! Onskar mig det i fodelsedags present! Eftersom jag ar med nagon jag alskar och alltid vill vara med nu sa passar det bra. Det ar ingen present man vill ha av nagon man inte alskar eller kopa till sig sjalv! Vill ha ett i Rosegold. Sa vackert! Fick en valdigt vacker sten i julklapp som jag ska designa till ett halsband med rose gold sa det skulle va valdigt fint tillsammans.

sleeping beauty

Kategori: Allmänt

Idag sov jag till efter 3pm. Forstar inte att jag kan sova sa mycket. Jag skulle kunna sova en vecka i streck om jag ville! Killen vackte mig sa att staderskan kunde komma in och stada i sovrummet sa gick och la mig i ett annat sovrum som var fardigt och fortsatte sova... Kan saga att jag fatt min skonhets somn for den har veckan hehe! Gick ut en svang med hunden och shoppade lite mat till middagen spicy chicken och coconut rice ska jag laga. Det borjar iallafall bli varmara har i London nu! Hoppas att det kan bli shorts vader till helgen! fingers xed!


Todays outfit:

\
Linne: Alexander Wang, Jeans: JBrand, Skor: Gucci


Details:

Vaska: Namibia safari resort


Armband: Namibia safari resort, egen design samt Sashi.

Perfect nails!

Kategori: Allmänt

Koppte det har snygga nagelacket forra veckan fran Rococo. Det slar till och med Chanels lack som annars ar min favorit! ger jattebra jamt resultat och torkar pa nagra sekunder, aven efter 2 lager. Sen haller det jattelange och chippar ej! Gar att hitta pa SpaceNK for 12£ och kemmer i en jatte sot ask.

Beauty day!

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit och gjort en IPL facial och gjort en minishopping tur! Blev en ansikts mask och balsamspray. sen hittade jag en liten affar som salde Victoria's Secret bodyproducts. Koppte en body shimmer och en body lotion som luktar cocos. De hade samma cocos doft som Bodysplash sa den maste jag ha! Unederbart! Ska tillbaks och kopa lite mer! De oppnar sin forsta butik i London nu i sommar sa ar sa excited! Handlar alltid dar som en galning nar jag ar i US. Blev aven en liten svang till SpaceNK pa marylebone highstreet dar jag hittade en grym ogonbryns penna fran market Kevyn Aucoin. Den ar jattebra eftersom den inte ar kramig i konsistensen sa den smetar inte ut och ar latt att applicera. I andra anden ar det en kan oxa sa det ar allt i ett for ogonbrynen!
Koppte Chanels ogonbryns penna innan men den smetar ut och blir inte alls lika snygg som den har!


Todays Outfit:

Simple, Jeans: JBrand, Top: Alexander Wang, Shoes: Christian Louboutin, Bracelets: orange from Sashi and brown from a safari resort in Namibia bought this Christmas.


Todays shopping:


Coconut Passion Body cream and Love Spell shimmer from Victoria's Secret. Eyebrow pencil from Kevyn Aucoin. Facemask Amore Rose from Mantagne Jeunesse.

Little muffpuff!

Kategori: Allmänt

Har ar lite bilder pa min sota hund! Han ar verkligen min lilla bebis!

Worlds cutest chihuahua!

Hot body!

Kategori: Allmänt

Har haft en san lugn och skon mysdag idag! Tog ett langt skumbad med tanda rokelser och gjorde en peel och ansiktmask samt harinpackning och kanner mig sa frach! Har oxa tranat och gjorde ben och rumpa idag!
Jag ska lagga upp en fore bild och sen efterbilder nar jag kommit en bit i traningen!
Kanns sa skont att trana hela kroppen mar battre och man far mer energi! Slut pa soffdagar med takeaway lol. Haha jag ater iof jattenyttigt och tranar men nu ska det bli hard rutin! Ska ge mig sjalv en hel-makeover och bli i mitt livs basta form!

Bortskamd valp!

Kategori: Allmänt

Det har verkligen varit skitvader har den senaste tiden nu sa har hallt mig inomhus haha. Lilla Conan borjar bli rumsren nu efter mycket mutande med hundgodis sa det kanns skont att det inte ligger hungskit och kiss pa mattan over allt!
Har shoppat lite presenter till honom med! Finns sa mycket bra grejjer har i London for hundar! Nar jag var i Stockholm senast hade de en 200 kvadratmeter hundaffar sa blev en del dar med haha. Skammer bort honom sa snart har han en storre garderob an mig och mer leksaker an Toys R us!


Sota matskalar



Sot stickad trojja med kristaller



Cool T-shirt med tryck

New Week!

Kategori: Allmänt

Sa harlig med ny vecka! Borjade morgonen med en lang powerwalk i regents park och sen lite TRX. Sen har jag suttit och jobbat pa Starbucks! Sa skont!
Va hos frisoren i fredags och gjorde slingor, hade varldens utvaxt! Toppade aven haret lite sa nu kanns det mycket frashare. Ska boka en glycolic peel och gora brazilian blowdry oxa. Kans sa skont att fixa sig nu nar det ar var.
Ska forsoka gora lite online shopping med! Behover nat nytt att ha pa mig!
Tittade pa resor till Miami idag oxa. Saknar Miami sa enormt mycket. Jag er verkligen trott pa London for tillfallet. Vill ha strand och hav! Alskar att strosa runt pa Miami Beach bland alla uteserveringar och affaren och ga en promenad pa stranden...


I just Love to work out!!!