rexi

Happy monday

Kategori: Allmänt

Antligen frisk! Har varit sjuk hela helgn och tyckt synd om mig sjalv men idag vaknade jag klockan 8am! Wow annars sa sover jag till 1-2 tiden hehe....
startade dagen med en super healthy breakfast drink och gick sen till halso affaren for att handla lite vitaminer och protein pulver. Koppte Viviscal harvitaminer, tycker verkligen de hjalper om man vill att haret ska vaxa fortare.
Sen hade jag en kaffe pa uteserveringen  nextdoor i solen. Sa harligt att varen ar har i London!
Hade aven en IPL-facial pa eftermiddagen. Kanns som en bra start pa veckan!


really long hair! I want!

Dreaming away...

Kategori: Allmänt

Drommer mig ivag till varamare stallen med vita strander och solsken! Just nu kollar jag pa lagenheter i Miami. vill kopa pa South Beach eller Miami Beach. Miami kanns som mitt andra hem och jag aker dit sa ofta jag kan! Mandorian Hotel har oxa lagenheter och det ar ett chill hotell dar jag bodde senast jag var i Miami. Far se nar det blir. Har mycket Business for tillfallet sa inte sa mycket tid att koncentrera pa det just nu, blir till nasta var forhoppningsvis!










Conan the Barbarian!

Kategori: Allmänt

Det ar min sota lilla van Conan! Kans som man ar en heltids mamma med den har lilla krabaten! Nu ar han 11 veckor och vi borjar ga ut och cruisa mer nu nar han kan ga i koppel. En hund kan ge sa mycket karlek och far en att va glad varje sekund :)

i form!

Kategori: Allmänt

Dags att komma i form till sommaren! Jag ska inte klaga men vill bli lite mer fit och jag alskar att ga till gymmet! Det kan ju vara en bra egenskap om man ar personlig tranare :) Jagger det 4 veckr sen kommer jag se ut sa har: