rexi

global warming!

Kategori: Allmänt

Vadret ar riktigt daligt just nu! gar med dunjacka och cashmere halsduk i juni! Forhoppningsvis blir det battre! har jobbat valdigt intensivt senaste veckan... Sitter och lyssnar pa Oscar Lindros (me live) och forsoker planera min fodelsedag. Ska nog bara ga ut och ata nagot gott pa nan lyxig restaurang och ta ett glas champagne!

Bithday!

Kategori: Allmänt

Jag fyller ar om 9 dagar! Det gar for fort! haha... har iallafall borjat fundera vad jag onskar mig... Kom fram till de har sakerna till att borja med!


Lanvin ballerinas


Gucci soho hobo bag


Matchande planbok


Cartier Love bracelet i rose gold


Horseshoe necklace


Hangsmycke i turkos och dimanter

Hangsmycke i parlemor och diamanter


Underklader fran Agent Provocateur

Summer time!

Kategori: Allmänt

Har varit i parken mycket under veckan eftersom vadret varit sa fint! Idag ar det dock varre men varmen och solen kommer forhoppningsvis tillbaks efter helgen! Koppte ocksa dessa skitsnygga Havaianas i orange! Alskar deras flipflips och har agt mer av dem en det gar att rakna! Ska nog tillbaks snart till affaren och kopa lite fler modeller och farger! de ar sa valdigt bekvama med!
Har aven koppt massa snygga byxor och andra roligheter som jag tankt lagga upp! Men vi har massa gaster just nu som bor har sa orkar inte sta och fotografera, men efter helgen!



energized morning!

Kategori: Allmänt

vaknade for en stund sen och sitter nu med en ansiktsmask och renar min mail inbox.... har druckit morgon kaffe och vitamin vatten sa kanner mig sa har:

orkaaa...

Kategori: Allmänt



Gud va jag har jobbat hart idag igar och dagen innan det.... E helt slut i huvudet just nu men det kanns skont! Just nu orkar jag inte mer!
Sa har kanner jag mig!